Puzzle s přidanou hodnotou

Puzzle jsou hezká zábava a často využívaná aktivita v hodinách. Třeba na známém serveru https://www.jigsawplanet.com/ se tvoří velmi jednoduše, i když teď už je potřeba bohužel účet.

preview28pieceLondon

Z řady dalších služeb na tvorbu puzzlíků se trochu vymyká I am a Puzzle – klasické puzzle totiž umožňuje kombinovat s kvízem nebo matematickými příklady. U hry jde nastavit i koncová zpráva a určitě jsou tyto puzzle tedy použitelné v únikových hrách.

U kombinaci s matematikou si nastavíte obtížnost příkladů a některé dílky se objeví až po jejich vyřešení. Vyzkoušejte si – https://im-a-puzzle.com/ukazka_priklady_3u3uv6k97.puzzle

Puzzle můžete kombinovat i s kvízovými otázkami. Ty mohou být textové nebo i obrázkové, bohužel vždy jen jednoho typu.Vyzkoušejte jednoduché puzzle s kvízem – https://im-a-puzzle.com/kviz_v_h__2mjvh8fsg.puzzle

A když používáte Google Učebnu, tak do ní můžete sdílet puzzle jako aktivitu přímo. Puzzle umí třeba i přehled výsledků, ale v placené verzi a ceník je individuální, takže se asi bez něj obejdu.

Na další možnosti stránky I am a Puzzle už určitě přijdete sami. Umí toho totiž docela dost.

Komentáře jsou vypnuty.