Tackk v novém

Když jsem letos po prázdninách poprvé pustila Tackk, tak jsem byla  nemile překvapena. Byl prý vylepšen a už není „beta“, ale žádné nadšení  u mne nevyvolal. Nejdřív jsem i chvíli hledala Tackkboard.  Už jsem si zvykla a stále pro něj upotřebení najdu, i když …

Plus u mne získal za „mobilitu“. Tackk totiž nově běží i na tabletech. Úplně stačí i okno prohlížeče a už editujete. I aplikace pro iPad existuje, ale není dostupná v českém storu, snad tedy časem. A hlavně na tabletu funguje čeština OK s většinou fontů. Na Androidu už to bylo jinak, při editaci šla série hlášek o nedostupnosti fontu.

Ale čeština při editaci na PC je dost tragédie. Chová se prazvláštně. Porovnejte stejný text na  iPad, v Chrome a ve Firefox. V Chrome se při použití českých znaků v nadpisu nastaví Times a nic s tím neudělám. Hezky to nevypadá. Takže za tohle má u mne Tackk velké mínus.

Trošku lepší je i sdílení, takže dnes podporuje i vkládání pěkného odkazu do stránky a také tisk. Ale ta čeština! Tenhle Tackk o čase byl ještě nedávno slušně čitelný.

See on Tackk.com

Komentáře jsou vypnuty.