Co nového v Padletu

Nástěnka Padlet prodělala facelift a zase své možnosti posunula o kousek dál (porovnejte s rokem 2015  nebo ještě o půl roku starším videotutoriálem)

Změnilo se administrátorské prostředí na webu a změnily se i aplikace. Už chvíli umí Padlet skoro česky (jazyk změníte v nastavení svého účtu). Také si můžete prohlédnout inspirativní nástěnky v galerii.

Už před nějakým časem se rozšířily možnosti uspořádání nástěnek. Mimo běžného rozmístění v ploše či v řadě pod sebou, můžete lístečky propojovat ve stylu myšlenkových map nebo je seskupovat tématicky do „poliček“. Můžete také využít připravené šablony a jen naplnit obsahem.

Velkou změnou teď prošly vlastní lístečky – položky plochy. Místo prostého klepnutí na jeden univerzální čuflík, teď máte dlouhé menu plné možností. Kromě psaní a vkládání obrázku či souboru můžete rovnou kreslit, točit či fotit, vyhledávat na mapách – snad už je tam teď úplně všechno.

Rozšířily se další vlastnosti lístků. Podle chuti můžete nastavit jejich barvu a hlavně se dají jednotlivé příspěvky hodnotit a komentovat. To byla věc, která mi docela chyběla a dost jsem uvítala.

Takže teď už je Padlet skoro dokonalý! Na můj vkus má nyní možností možná až moc.

Hlavně, aby nám vydržel jako bezplatný hodně dlouho

Komentáře jsou vypnuty.