Pomoc učitelům od iŠkolství

V SOUČASNOSTI JE DŮLEŽITÁ KAŽDÁ POMOC UČITELŮM A POMÁHÁ KDO JEN MŮŽE.

V rámci tohoto nepříznivého období hledá spousta škol cestu, jak pokračovat ve školní výuce i přes zavřené školy. Ve spolupráci s našimi lektory, předními odborníky v ČR na téma vzdělávání za využití moderních technologií, jsme pro vás a vaše pedagogy připravili zcela bezplatný on-line webinář.
Webinář je určen školám, které doposud s on-line výukou nemají žádné zkušenosti a hledají v této době dostupná, jednoduchá a rychle aplikovatelná řešení. Přicházíme tak s nabídkou bezplatného webináře zaměřeného na vzdálenou výuku za pomocí Google classroom.
On-line webinář se skládá ze tří částí. Každá část v délce trvání 60 minut + prostor pro vaše dotazy. 
1. 19.3. v 8:30. Jak připravit školu na Google Classroom 
2. 19.3. v 10:30. on-line výuka na 1. stupni ZŠ
3. 20.3. v 8:30. on-line základní ovládání a nastavení Google Classroom Registrací na on-line kurz získáte přístup na všechny jeho části. Do středy 18.3. vám na e-mail zašleme podrobné informace, jak se ke kurzu připojíte. Celý on-line kurz je zcela zdarma. Registraci zahájíte na odkazu níže.

2 Komentářů

  1. Michaela Lebrušková

    Krásný dobrý večer. Bohužel jsem nestihla váš online webminář. Narazila jsem na něj až po shlédnutí webmináře paní Rambouskové na stránkách projektu SYPO.
    Začala jsem s google učebnou a zasekla jsem se na jednom problému a nevím si s ním rady. Nemohl by mi někdo pomoci?
    Lze se na kurz přihlásit zpětně, nebo jej alespoň zhlédnout?
    Děkuji za odpověď, Lebrušková Michaela

Komentáře jsou vypnuty.