Smore neboli Tackk trošku jinak

Protože Tackk už jsme využili asi úplně všichni, tak Smore nebude těžké představit. Pokud ještě Tackk neznáte, tak se nejdřív podívejte na jeden starší článek. Je to totiž velmi podobná služba na tvorbu jednostránkových webových prezentací. Snad jenom výsledku se místo „tackk“ říká „flyer“  a výraz „leták“ je hodně přesný popis výsledku. Co je na Smore sympatické je, že je optimalizovaný pro mobily a tablety.

Výchozí adresou je https://www.smore.com/, kde doporučuji prohlédnout si ukázky a zhlédnout video. Pak už stačí jen registrace přes FB nebo na e-mail a je hotovo. Do stránek lze vkládat texty, obrázky, videa, mapy, komentáře,…, prostě všechno, co vkládat běžně chceme. Ovládání je velmi podobné Tackku – na boku je lišta pro úpravu stylu celé stránky, styl jednotlivých jednotlivé prvků stránky se mění ještě jednodušeji  – šipkami na boku prvku. Obrázky lze vložit i prostým přetažením. Přetažením se mění i pořadí celých bloků na stránce.

Když stránku uložíte, tak ji okamžitě nasdílíte na sociální sítě. Ve „Flyer Setting“ pak nastavíte i různé úrovně soukromí.

Za své návštěvníky jste odměňováni i různými odznaky, ale netuším co s nimi dál. Také existuje i placená verze, ale to byste museli chtít vlastní doménu a tisíce mailů měsíčně.

Vše jednoduché a průhledné a nejlepší je vše si vyzkoušet.

A na závěr porovnejte flyer na celé stránce https://smore.com/cpfs a ve vložené podobě, popř. se mrkněte na mobil.

 

Dodatek

Protože jste byli tak laskaví a navštívili tuto stránku a tím zobrazili flyer o trpaslících, tak se po dostatečném počtu návštěv otevřela i část analytická a dají se sledovat i pohyby návštěvníků.

Analitic

Komentáře jsou vypnuty.