Stahujete videa?

Nemám na mysli žádnou archivaci a budování osobní filmotéky, ale občas se může stažení kratšího videa hodit. Třeba když si nejste jisti kvalitou připojení a chcete mít jistotu, že video budete schopni přehrát v hodině. Prostě chcete nekomplikovaně stáhnout, přehrát a pak smazat. A ještě nejlépe i z různých stránek,

Můžete využít třeba stránku http://en.savefrom.net/.  Zde jednoduše vložíte adresu požadovaného videa a stáhnete. Mimo YT zvládá prý dalších 40 serverů.

yt0

Rychle se na stejnou stránku dostanete rovnou z YouTube. Přímo do adresy jen dopíšete ss a přejdete na takto upravenou adresu. Tahle možnost mi přijde naprosto nejjednodušší ze všech a pokud stahuji, tak takto.

yt2

Pokud stahujete častěji, pak další možností je bookmarklet. Ten najdete na http://en.savefrom.net/user_tools.php. Jednoduše ho přetáhnete do lišty záložek a je připraven k použití.

yt3

Pokud by se vám líbilo mít tlačítko na stahování zabudované přímo ve stránkách YT, pak existuje i doplněk do prohlížeče. Najdete ho na http://en.savefrom.net/user.php. Nainstalujete podle popisu a je to. Ve Firefoxu fungoval okamžitě, Chrome vyžaduje další zásahy, protože nepatří mezi oficiální doplňky.

yt4

Jak se rozhodnete vše řešit, už je jen na vás. Ale možnost rozšíření stránek je to opravdu pěkná.

2 Komentářů

  1. Užitečné, děkuji velmi :). Pro uživatele iPadů přidávám mou oblíbenou iCab Mobile https://itunes.apple.com/us/app/icab-mobile-web-browser/id308111628?mt=8

  2. Užitečné a jednoduché, díky.

Komentáře jsou vypnuty.